Domů

Eva Jaremejková, Na Vrbovcích 7, 750 02 Přerov - Kozlovice
e-mail: evajaremejkova@seznam.cz
tel.:+420 776 669 283
Pracoviště: U Bečvy 2, 750 02 Přerov
Cvičení pro těhotné na balonech s přednáškou

Plavání pro těhotné

Komplexní kurs předporodní připravy se cvičením na balonech

Jednorázový kurs přípravy k porodu včetně partnera

Aktuality

Fcb: Eva Jaremejková



KONZULTACE: po telefonu PO-PÁ 8-17 hod, pokud nezvednu, mám kurs. Zavolám později zpět. O víkendu PROSÍM jen SMS!!!


ZAJISTÍM ZPRACOVÁNÍ PLACENTY (tablety, tinktura).










Skupinka "NOSÍCÍCH" maminek v Přerově a okolí - https://www.facebook.com/groups/808801079260804/







Cvičení pro těhotné na balonech s přednáškou - od 12. týdne

Cviky jsou zaměřené na posílení svalových skupin, které jsou pro porod důležité (např.svaly pánevního dna) nebo v průběhu těhotenství ochabují (např.břišní svaly), vytvořit návyk správného držení těla, zabránit vzniku křečových žil, podpořit správnou peristaltiku-zabránit vzniku zácpy. Obsahuje rehabilitační cviky, cviky z gravidjogy, zaměřujeme se na nácvik dějů probíhajících při porodu, jako je dechová gymnastika, to znamená nácvik správného dýchání v jednotlivých fázích porodu, nácvik tlačení pro druhou dobu porodní a nácvik relaxace důležité v období mezi kontrakcemi. Cílem cvičení je udržet dobrou fyzickou i psychickou kondici budoucí maminky. Odstranit nebo alespoň zmírnit potíže vznikající při jednostranném zatěžování při domácích pracích nebo v zaměstnání. Cvičení je vhodné po celou dobu těhotenství a je lepší začít i později než vůbec.
Využíváme overbally, gymbally, gumy.


Obsah přednášek: se opakuje vždy po 3 měsících, výživa v těhotenství, vývoj miminka, těh.obtíže a jak na ně, šestinedělí, novorozenec, kojení, nošení dětí v šátku, papírové plenky X prací plenky, bezplenková metoda, na besedy zveme dětskou lékařku, gynekologa, fyzioterapeutku,...)
Kurs můžete navštěvovat i nepravidelně.

KDY? - středa 16-18 hod, cena: 2 hod(lekce)/140,-Kč (pernamentka 11 lekcí/1.400,-Kč - pernamentku lze kombinovat i na ostatní aktivity). Lze využívat jen cvičení, bez přednášky(1 hod/80,- Kč).

(přispívají pojišťovny 111,211,201,213,205,207)